Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelji u bijegu

PUCNJAVA U ZAGREBU Ranjeni poduzetnik tvrdi: 'Nisam bio meta napada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 18:50 sati, na adresi Selska 131, nepoznata osoba vatrenim je oružjem ranila jednu osobu. Policija traga za počiniteljima.

Jedna je osoba ranjena vatrenim oružjem u Zagrebu u Selskoj nešto prije 19 sati u ponedjeljak, izvijestila je zagrebačka policija. Počinitelj je u bijegu, a policija intenzivno traga za njim.

Pročitajte i ovo Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

Iako su očevici isprva tvrdili kako se radi o oružanoj  pljački na benzinskoj postaji, čini se da su razlozi pucnjave drugačiji. 

Policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo su došli na mjesto događaja, prema riječima očevidaca, na mjestu događaja je bilo čak šest ili sedam policijskih automobila.

PLJAČKA U POSLOVNICI FINE Naoružani dvojac nestao s nepoznatom svotom novca

Policija u Zagrebu traga za nepoznatim počiniteljima koji su vatrenim oružjem ranili Micheala Ljubasa, poduzetnika i vlasnika nekoliko tvrtki među kojima su portal Dnevno.hr i tjednik 7dnevno. Javnosti je poznat i kao jedan od većih poreznih dužnika s porezne liste.

Ljubas je preko svojih suradnika poručio da on nije bio meta napada, već da je ranjen u pokušaju pljačke obližnje benzinske crpke. Iako je napad izveden vatrenim oružjem, nitko od susjeda nije čuo pucnjeve.

Policija zasad ne želi iznositi detalje.

U službenoj izjavi zagrebačka policija navodi da je oko 18:50 sati na Selskoj cesti kod kućnog broja 131 nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ranio 47-godišnjeg muškarca kojem je liječnička pomoć pružena u bolnici Sestara milosrdnica.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je policija koja ni u jednoj izjavi, kao niti prvoj SMS poruci medijima nije spomenula da je na benzinskoj postaji u Selskoj u pitanju bila pljačka ili pokušaj tog nedjela.

Na očevidu su, uz mnoštvo kriminalističkih službenika, bili i visokorangirani policijski dužnosnici. (D.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene