Zagrepčanin koji je u stanu držao laboratorij za uzgoj marihuane završio je u pritvoru, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Galerija


Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Vezani članci Primopredaja (Foto: Dnevnik.hr) Stručnjaci upozoravaju na promjenu trendova kod korisnika droge u Hrvatskoj, evo koja preuzima primat na tržištu Rekordna zapljena marihuane u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavić/Pixsell) - 2 Detalji akcije u kojoj je pao vozač autobusa s rekordnom količinom marihuane: Odala ga je nervoza, a policija ga je već neko vrijeme pratila

Kod navedenog muškarca u jednom stanu pronađen je pravi laboratorij za uzgoj marihuane s 204 stabljike konoplje i 236 grama marihuane, dok je policija u drugom stanu pronašla još gotovo dva kilograma marihuane u staklenkama.

"Saznanjima da se osumnjičeni bavi uzgojem i preprodajom marihuane na području Zagreba, 11. veljače 2019. godine temeljem naloga pretražena je kuća koju koristi, a u kojoj je pronađen laboratorij za uzgoj marihuane opremljen sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka s 204 stabljika konoplje i 236 grama marihuane. Također, istog dana pretražen je i drugi stan koji koristi osumnjičenik, a u kojem je pronađeno još 1914 grama marihuane pakirano u 11 staklenki, jedna plastična vrećica te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje mase.

Utvrđeno je da je 37-godišnjak od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svjetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao, a nakon toga bi tako pripremljenu marihuanu u stanu na području Medveščaka prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju", stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Protiv osumnjičenog muškarca policija je podnijela odgovarajuću kaznenu prijavu, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja prepratila ga je u istražni zatvor.

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države