Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Uhvaćena banda mladih razbojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je trojicu 20-godišnjaka pod sumnjom da su u zadnjih osam mjeseci, prijeteći plinskim pištoljem, opljačkali osam trgovina.

Policija je izvijestila da je trojicu mladića sprovela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu te da traga za još jednim članom razbojničke skupine, čiji identitet još nije utvrđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Ilustracija ukrali više stotina eura Dolijali maloljetni napadači iz centra Zagreba: Lovili druge maloljetnike i krali im novac

Osumnjičenici su prvu pljačku izveli u veljači, a u svom razbojničkom pohodu ukupno su prikupili devet tisuća kuna. Na meti su im bile trgovine u raznim dijelovima grada, a jednu trgovinu u Trnskom "posjetili" su čak tri puta.

U pljačke su obično išli nakon 22 sata. Dok bi jedan čuvao stražu, dvojica razbojnika ušli bi u trgovinu i plinskim pištoljem zaprijetili prodavačici koja bi im u strahu predala novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene