Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen prilikom pretovara

Zagreb: Uhvaćen diler koji je u kamionima skrivao 78 kilograma marihuane

U kamionima skrivao 78 kilograma marihuane (Foto: PUZ)
U kamionima skrivao 78 kilograma marihuane (Foto: PUZ) PUZ
Aktualno Galerija U kamionima skrivao 78 kilograma marihuane (Foto: PUZ) U kamionima skrivao 78 kilograma marihuane (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 U kamionima skrivao 78 kilograma marihuane (Foto: PUZ) Galerija 1/2 >>
Zagrebačka policija zaplijenila je od 36-godišnjaka 78 kilograma marihuane koju je skrivao u kamionima i isporučivao je drugim dilerima na području grada i županije.

U srijedu u večernjim satima policija je zatekla 36-godišnjaka na području Velike Gorice prilikom pretovara marihuane iz jednog u drugo teretno vozilo, a dan kasnije u jednom od njegovih vozila pronašla je 20 paketa s marihuanom te u drugom 50 paketa.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

U sklopu istraživanja policija je na području Novog Zagreba pronašla još jedno teretno vozilo kojim se koristio osumnjičeni, a u kojem se nalazilo pet paketa s marihuanom, objavila je zagrebačka policija na svojim internetskim stranicama.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene