Zagrebačka policija zaplijenila je od 36-godišnjaka 78 kilograma marihuane koju je skrivao u kamionima i isporučivao je drugim dilerima na području grada i županije.

Galerija


U srijedu u večernjim satima policija je zatekla 36-godišnjaka na području Velike Gorice prilikom pretovara marihuane iz jednog u drugo teretno vozilo, a dan kasnije u jednom od njegovih vozila pronašla je 20 paketa s marihuanom te u drugom 50 paketa.

Vezani članci Pao diler u Sesvetama - 3 Pao diler u Sesvetama: Policajci u njegovoj kući pronašli laboratorij za uzgoj marihuane Tomislav Tomašević Tomašević najavio rezanje sredstava udrugama, odgovorio hoće li poskupjeti komunalne usluge, komentirao i izbor novog ravnatelja Srebrnjaka

U sklopu istraživanja policija je na području Novog Zagreba pronašla još jedno teretno vozilo kojim se koristio osumnjičeni, a u kojem se nalazilo pet paketa s marihuanom, objavila je zagrebačka policija na svojim internetskim stranicama.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku. (Hina)