Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: U dvije nesreće dva poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području grada Zagreba sinoć su u dvije teške prometne nesreće poginula dvojica muškaraca.

Vozač osobnoga automobila poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati na području Remetinca, dok je vozač motocikla smrtno stradao u sudaru s tramvajem broj 17 u središtu grada na križanju Jurišićeve i Palmotićeve ulice.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Slika nije dostupna ZAVRŠEN OČEVID Policija objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju u Žažini. Smrtno stradao 73-godišnji muškarac

Kako se doznaje u zagrebačkoj policiji, oko 18 sati i 15 minuta
primili su dojavu o nesreći koja se dogodila na križanju stare Sisačke i Đačke ulice u kojoj je u sudaru tri osobna automobila i jednoga teretnog vozila smrtno stradao vozač osobnoga automobila.

Iako je očevid završen, službenih podataka o uzrocima nesreće još nema.

Neslužbeno se pak doznaje da je do sudara došlo kada je vozač osobnoga automobila podletio pod kamion-mikser, a od siline udarca njegov je automobil bio odbačen na druga dva osobna vozila.

Dojavu o teškoj prometnoj nesreći u središtu Zagreba u kojoj je poginuo vozač motocikla policija je primila u 20 sati i sedam minuta.

Nesreća se dogodila na križanju Palmotićeve i Jurišićeve gdje je mlađi muškarac na motociklu podletio pod tramvaj br. 17 koji se kretao u smjeru zapada.

Zbog nesreće tramvajski je promet bio zatvoren od 20 sati i sedam minuta do 21 sat i 25 minuta.

Policijski očevid je završen, ali službenih informacija o uzrocima nesreće još nema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene