Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija izvijestila je kako je, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga, provedena krinimalistička obrada nad dvoje srpskih državljana, u čijem su vozilu pronašli više od sedam kilograma marihuane.


Policija je u četvrtak, 28. travnja oko 20,30 sati na autocesti A-3, kod naplatne postaje Ivanja Reka zaustavila mercedes beogradskih registarskih oznaka u kojem su bili supružnici 37-godišnjak i 34-godišnjakinja te njihovo troje malodobne djece od sedam, pet i godinu dana. Policijski pas za detekciju droga detektirao je drogu, a prilikom pretrage pronađeno je 7.382 grama marihuane, podijeljene u sedam paketa.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je puštena, dok je osumnjičeni 37-godišnjak priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)

Vezani članci Pokraj Garešnice pronađen labaratorij za uzgoj indijske konoplje (Foto: PU bjelovarsko-bilogorska) - 1 Na tavanu složio laboratorij za uzgoj marihuane, policija pronašla više od 100 kilograma droge Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno