Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pas nanjušio drogu

Zagreb: Srpski par s troje djece švercao 7 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je kako je, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga, provedena krinimalistička obrada nad dvoje srpskih državljana, u čijem su vozilu pronašli više od sedam kilograma marihuane.

Policija je u četvrtak, 28. travnja oko 20,30 sati na autocesti A-3, kod naplatne postaje Ivanja Reka zaustavila mercedes beogradskih registarskih oznaka u kojem su bili supružnici 37-godišnjak i 34-godišnjakinja te njihovo troje malodobne djece od sedam, pet i godinu dana. Policijski pas za detekciju droga detektirao je drogu, a prilikom pretrage pronađeno je 7.382 grama marihuane, podijeljene u sedam paketa.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je puštena, dok je osumnjičeni 37-godišnjak priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene