Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija izvijestila je kako je, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga, provedena krinimalistička obrada nad dvoje srpskih državljana, u čijem su vozilu pronašli više od sedam kilograma marihuane.


Policija je u četvrtak, 28. travnja oko 20,30 sati na autocesti A-3, kod naplatne postaje Ivanja Reka zaustavila mercedes beogradskih registarskih oznaka u kojem su bili supružnici 37-godišnjak i 34-godišnjakinja te njihovo troje malodobne djece od sedam, pet i godinu dana. Policijski pas za detekciju droga detektirao je drogu, a prilikom pretrage pronađeno je 7.382 grama marihuane, podijeljene u sedam paketa.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je puštena, dok je osumnjičeni 37-godišnjak priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)

Vezani članci U vozilu pronađeni kokain i marihuana (Foto: PU zagrebačka) - 1 Pao zagrebački diler: U Golfu prepakiravao i skrivao drogu, policija pronašla kokain i marihuanu Brexit (Foto: Screenshot/YouTube) Ne razumijete koji se vrag događa s Brexitom? Komičari uspjeli pojednostavniti stvar