U popodnevnim satima u zagrebačkoj Gajevoj ulici došlo je do pucnjave. Osumnjičeni je navečer priveden.


Zagrebačka policija privela je večeras na kriminalističko istraživanje muškarca kojeg se povezuje s pucnjavom koja se dogodila danas oko 16,30 sati u Gajevoj ulici u samom središtu Zagreba. Iako na samom mjestu događaja nije zatekla sudionike pucnjave, policija je poduzetim mjerama došla do muške osobe za koju se sumnja da je povezana s događajem, navodi PUZ u večerašnjem priopćenju.

Pucnjava se dogodila u Gajevoj ulici 28, a mediji su prenijeli svjedočenje očevidaca da je pucanj ispalio muškarac iz pištolja te zatim pobjegao, kao i da je ispucani metak završio u zidu učeničkog doma Ante Brune Bušića koji se nalazi preko puta kućnog broja 28. 

Vezani članci Ivo Žinić, stan u Borovju Sad se, kao, ne zna: Žinić je svoje prezime na stanu u Zagrebu - sakrio papirićem Matea Čorić razgovara s Davorom Fabijanićem - 2 Ovako izgleda samo trećina dokumenata za prijavu pomoći nakon potresa u Zagrebu: "Morali smo angažirati i odvjetnika..."

Zagrebačka policija ranije je potvrdila je da je došlo do pucnjave. Dojava o hicu iz vatrenog oružja zaprimljena je oko 16:30 sati, a dolaskom na mjesto događaja policija nije zatekla sudionike. Neslužbeno se doznaje da je muškarac pucao iz vatrenog oružja, pri čemu je metak koji je ispalio završio samo pola metra od prozora učeničkog doma

Na kućnom broju 28 nalazi se pogrebno poduzeće, dok se njemu nasuprot nalazi učenički dom Ante Brune Bušića. (A.E./T.Š./Hina)