Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaštitar opljačkao poslovnicu Volksbanke u Maksimiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz poslovnice Volksbanke na Maksimirskoj cesti 120 u Zagrebu jutros je opljačkana veća količina novca, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ). Policija zna tko je počinitelj i trenutačno se za njim traga. Radi se o zaštitaru tvrtke Sokol Marić.

Krađu, procjenjuje se veće svote novca u raznim valutama, izveo je 36-godišnji zaštitar Sokol Marića za kojim sada traje intenzivna potraga.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo i Josip Pavić - 1 potpisan sporazum Kada počinje rušenje i izgradnja novog stadiona i tko će to platiti? Detalje otkriva državni tajnik ministarstva sporta Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Još nije poznato kako je točno pljačka izvedena, no zna se da je djelatnica banke u to vrijeme bila u prostorijama, ali da nije ozlijeđena.

Policija je dojavu 35-godišnje djelatnice da je utvrđena krađa u poslovnici dobila u 9 sati. Sve okolnosti krađe još se istražuju.

Iz Sokol Marića je priopćeno da se radi o zaštitaru Toniju Valjku te da tvrtka surađuje s policijom u potrazi za njim. 

Za Valjka kažu kako je dosad bio primjeren djelatnik koji je više puta nagrađivan za svoj rad, pa se nije moglo pretpostaviti da bi mogao počiniti pljačku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene