Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Gračanima

Zagreb: Nasred ceste ubio pokćerku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
69-godišnji muškarac tijekom noći nasred Gračanske ceste ubio je svoju 23 pokćerku.

Ubojstvo se dogodilo jučer između 17 i 24 sata, a muškarac je nakon ubojstva djevojke pokušao i presuditi sebi, ali to nije uspio', priopćeno je iz Zagrebačke policije. Neslužbeno doznajemo da je 69-godišnjak ubojstvo počinio nožem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži se masovna grobnica Gračani: Na radovima za novu žičaru pronađene ljudske kosti Slika nije dostupna Počela iskapanja Prilikom radova za sljemensku žičaru pronađene kosti

Teško ranjenog muškarca noćas nešto poslije ponoći pronašli su prolaznici u lokvi krvi na cesti. Muškarac i djevojka nisu živjeli zajedno i još nije poznato kako se se našli u Gračanskoj cesti. Neslužbeno se doznaje da je policija u početku mislila da se 69-godišnji J.B. iz Šibenika htio ubiti nožem, no u bolnici im je priznao ubojstvo bivše pokćerke T.J., čije je truplo pronađeno u šumi.

Liječnička pomoć 69-godišnjaku je ukazana u KB Zagreb gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Osumnjičenik je, kako su objavili neki mediji, do prošle godine bio u braku s majkom ubijene koja živi u inozemstvu. Ubijena je nakon rastave navodno jedno vrijeme živjela s očuhom, a zatim je otišla ocu, koji je jučer poslijepodne prijavio policiji da mu je kći nestala, to jest da se nije pojavila na sastanku dogovorenom za 15 sati. Na policiju je došao jer se bojao da se nešto dogodilo budući da je očuh njoj i njezinoj majci već prijetio da će ih ubiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene