Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj nije znala

Zagreb: Majka troje djece pljačkala plastičnim pištoljem i 'dignula' 90 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka troje djece osumnjičena je da je od lipnja do sredine rujna u Zagrebu iz nekoliko banka, kladionice i kioska opljačkala 90 tisuća kuna, a pri posljednjem 'upadu' u banku uhvatio je zaštitar i predao policiji.

Dosad nije bila poznata kao pljačkašica, ali je u čak tri navrata bila žrtva razbojnika, jer je radila u kladionici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike

>>Policija se zahvalila: Privedena pljačkašica sa srebrnim pištoljem!

Osumnjičena 34-godišnjakinja s područja Jastrebarskog u pljačkaške pohode odlazila je naoružana plastičnim revolverom, zamaskirana sunčanim naočalama i šilt kapom, izvijestila je policija. Nakon razbojstava je bježala tramvajem i zatim se skrivala u stanu u Zagrebu koji joj je na korištenje dala poznanica.

Razbojnica je uhvaćena 14. rujna u pljački Croatia banke u Šubićevoj ulici, a terete ju i za pljačku poslovnica Banco Popolare 20. kolovoza u Savskoj i Imex banke 6. srpnja u Franskopanskoj ulici. Osumnjičena je i da je 'orobila' kladionicu Super sport na Barčevom trgu i kiosk u Sigetu.

Poznanica koja joj je ustupila stan, ali ni članovi obitelji nisu znali za njene kriminalne aktivnosti, iako je opljačkani novac navodno trošila na kuću, dugove, djecu i supruga. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene