Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Predajte mi sve'

Zagreb: Lažni bankar (34) tražio kartice i PIN-ove, ali je upao o klopku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 34-godišnjeg prevaranta koji je, lažno se predstavivši kao zaposlenik banke, od 59-godišnje žene pokušao uzeti bankovne kartice i PIN-ove.

Istragom je utvrđeno da je 34-godišnji prevarant u srijedu, 7. svibnja, oko 20,30 sati telefonom nazvao 59-godišnju ženu u Ulici Barutanski jarak, te se lažno predstavio kao zaposlenik banke. Rekao je kako joj je s bankovnog računa podignuto 5000 kuna te da će poslati kolegu na njezinu adresu da mu preda sve njezine i supružnikove kartice i PIN-ove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Kad je osumnjičeni došao na adresu u Ulicu Barutanski jarak, i od 59-godišnje žene preuzeo kuvertu, uhitili su ga policajci. Nakon istrage predan je pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podneseno je nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene