Na terenu je 10 vatrogasnih vozila, a kako doznajemo zapalilo se krovište na jednoj od baraka, veličine 60 puta 20 metara.

Galerija


U ponedjeljak navečer buknuo je požar kod Zapadnog kolodvora u Zagrebu.

Vezani članci U požaru je stradao veći broj pomoćnih prostorija svetišta, ali je kip Majke Božje Bistričke ostao čitav U velikom požaru u svetištu izgorjele brojne prostorije, ali ostao je jedan detalj: "Zanimljivo je da je plastični kip netaknut" Požar na gospodarskoj zgradi Svetišta Majke Božje Bistričke Buktinja u Svetištu Majke Božje Bistričke: Izgorjela dvorana i predavaonica

Na terenu je 10 vatrogasnih vozila, a kako doznajemo zapalilo se krovište na jednoj od baraka, veličine 60 puta 20 metara.

"Dojavu smo dobili u 18:29. U 18:31 smo bili na terenu. Osim što smo gasili krovište, morali smo zaštititi i vagone sa žitom. No otvorenog plamena više nema", rekao je za DNEVNIK.hr Siniša Jembrih, zapovjednik JVP-a Zagreb. 

Iz Hrvatskih željeznica izvijestili su da je zbog požara na magazinskoj zgradi, u nadležnosti HŽ Carga, u kolodvoru Zagreb Zapadni kolodvor, na dionici pruge Zagreb Glavni kolodvor - Podsused Tvornica bio isključen električni napon i da je željeznički promet na toj dionici bio u prekidu.

Uzrok požara bit će poznat nakon očevida.