Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo rušiti i drugu!

Bagerom srušio kuću u Zagrebu i ozlijedio ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sada nepoznata osoba, najvjerojatnije zabunom, u Heinzelovoj ulici bagerom je jutros oko 6 sati djelom srušila jednu kuću i počela rušiti drugu, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja te policija još traga za njim.

Pročitajte i ovo Lopovi u akciji Kakva ideja VIDEO Lopovi bagerom razvalili bankomat kako bi se dočepali novca: Pogledajte kakav su kaos napravili Slika nije dostupna Nije šala! Škoro upisao tečaj za bagerista: Otkrio zašto se odlučio za taj neobičan potez

'Još utvrđujemo o kome se radi i je li do rušenja kuće došlo zabunom ili je sve napravljeno s namjerom', kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić.

Prilikom ovog rušenja jedna je žena ozlijeđena i odvezena u bolnicu. U policiji kažu da je ozlijeđenoj pomoć pružena u bolnici, iz koje je ubrzo puštena.

Oštećena i srušena kuća nalaze se na gradskom zemljištu, a iako stanari u njima žive desetljećima one su već neko vrijeme predviđene za rušenje. 

'Preko plota sam skočio gore i vičem njemu: Stani čovjek! Stani čovjek! Pobiti ćeš ljude! Ljudi spavaju unutra! On je meni samo pokazao kao nije me briga', rekao je Krešimir Župan, susjed i vlasnik oštećene kuće.

'I da me ubilo, nikome ne bilo ništa. Ja sam samo broj, kako vele, ovce', smatra ozlijeđena Božena Hison.(Hina/D.B.)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene