Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Automobilom pokušao pregaziti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jureći po zagrebačkim ulicama 24-godišnji mladić sinoć je umalo udario prometnog policajca kojemu je iz ruke svojim fiatom bravo uspio izbiti svjetleću palicu za zaustavljanje, tzv. "lizalicu", doznaje se u policiji.

Zagrebačka policija tvrdi da je mladić velikom brzinom vozio Heinzelovom ulicom kada ga je ugledao prometni policajac i svjetlećom mu palicom dao znak da uspori i skrene na ugibalište.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara

Vozač je malo usporio, a potom naglo krenuo prema policajcu koji se uspio izmaknuti, dok je automobil udario i oštetio palicu za zaustavljanje koju je držao u desnoj ruci, navodi policija u službenom izvješću.

Dodaju da je mladić potom pobjegao, ali je pola sata iza ponoći pronađen u Ulici Mirka Deanovića u Dubravi i odveden u policiju.

Alkotestiranje je utvrđeno da je u krvi imao koncentraciju alkohola od 1,77 promila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene