Policija u potrazi, arhiva (Foto: Pixell)
Policija u potrazi, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell

Krapinsko-zagorska policija spasila je u nedjelju, nakon višesatne potrage, 70-godišnjeg slovenskog državljanina koji je osobnim vozilom sletio s makadamske ceste u blizini mjesta Svedruža, u općini Petrovsko.


Policijska uprava krapinsko-zagorska je oko 2,40 sati zaprimila dojavu mobitelom 70-godišnjeg Slovenca da je vozilom sletio s makadamske ceste na njemu nepoznatom području, te da ne može izaći iz vozila, jer postoji opasnost da se prevrne.

Vezani članci Prometna nesreća kod Suhopolja U teškoj prometnoj nesreći poginule medicinska sestra i pacijentica, kolege u šoku: ''Danas je naš posao na kotačima naplatio danak...'' Clea Brozović Pronađena 19-godišnja Clea Brozović koja je nestala u Frankfurtu: ''Dobro je''

Na teren je upućeno više policijskih ophodnji. Potraga za slovenskim državljaninom bila je otežana, jer mu se u međuvremenu isključio mobilni telefon.

Oko 8,40 sati pronađen je u blizini mjesta Svedruža, u općini Petrovsko. Policija je 70-godišnjeg Slovenca izvadia iz vozila te je prevezen Hitnom medicinskom pomoći u Opću bolnicu Bračak radi pružanja liječničke pomoći. (Hina)