Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadranin nastrijeljen u tučnjavi u Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski državljanin Nino Škara iz Zadra ranjen je hicem ispaljenim iz vatrenog oružja u tučnjavi u restoranu "Cigo" u Vogošći kod Sarajeva, priopćila je sarajevska policija.

Ovaj izgred, kako se navodi u policijskom izvješću, dogodio se jučer. 

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu izjavila je da je ranjeni Škara dovezen u bolnicu s prostrijelnom ranom u desnoj nadlaktici, a imao je i povrede od udaraca u predjelu glave i lica.

Ozlijeđeni Škara je zbrinut na Odjelu ortopedije sarajevske bolnice nakon čega je pušten na kućno ličenje, dodala je glasnogovornica.

U ovoj tučnjavi ozlijeđen je i Jozo Anđić iz Sarajeva, načelnik
Odjeljenja MUP-a Federacije BiH za zaštitu objekata, potvrdila je policija.

Prema policijskim informacijama, do tučnjave je došlo kada su se Škara i Anđić sukobili sa skupinom mladića za susjednim stolom, a za vrijeme tučnjave jedan od mladića iz skupine ispalio je hitac iz pištolja i pogodio Škaru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene