Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Biloj Vlaki, na zadarskom području, jutros oko 6,30 sati buknula su dva požara u stajama, a nešto poslije ponoći u Bilišanima se zapalilo teretno vozilo.


Iz zadarske policije kažu da je uhićen muškarac kojeg su u blizini vozila policajci uočili s kantom goriva. Vatrogasci gase požar u štali 52-godišnjaka u kojoj su bile ovce i sijeno, a na drugoj štali u vlasništvu 73-godišnjaka, u kojoj je bilo sijeno, vatra je ugašena te će uskoro početi očevid, izvijestila je policija.

Vezani članci Bala sijena, ilustracija (Foto: Ivica Galović/PIXSELL) U balama sijena 60-godišnjak u Smilčiću kod Zadra skrivao skoro kilogram heroina Ovce u mraku (Foto: sadanduseless.com) - 19 Ovce u mraku izgledaju kao bića iz dubina pakla, i vama će se uvući u snove

U požaru koji je 40 minuta poslije ponoći buknuo na otvorenome u mjestu Bilišanima potpuno je izgorjelo teretno vozilo bez registarskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka. Intervenirali su vatrogasci zadarske Javne vatrogasne postrojbe, a policajci su u blizini mjesta na kojem je buknuo požar, pokraj radnih strojeva, uočili kantu s gorivom i 30-godišnjaka koji je pobjegao. Ubrzo su ga pronašli i uhitili. U tijeku je kriminalistička istraga. (Hina)