Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen jedan muškarac

Zadar: Zapaljene dvije staje i teretno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Biloj Vlaki, na zadarskom području, jutros oko 6,30 sati buknula su dva požara u stajama, a nešto poslije ponoći u Bilišanima se zapalilo teretno vozilo.

Iz zadarske policije kažu da je uhićen muškarac kojeg su u blizini vozila policajci uočili s kantom goriva. Vatrogasci gase požar u štali 52-godišnjaka u kojoj su bile ovce i sijeno, a na drugoj štali u vlasništvu 73-godišnjaka, u kojoj je bilo sijeno, vatra je ugašena te će uskoro početi očevid, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ovce - 1 Raskol u selu Blejanje ovaca uzburkalo strasti! Jednima smeta smrad, a on tvrdi da je sve to dobro za turiste Ilustracija Karlovačko područje Strašan napad: Čopor vukova upao u malo mjesto i poklao 45 ovaca i janjaca

U požaru koji je 40 minuta poslije ponoći buknuo na otvorenome u mjestu Bilišanima potpuno je izgorjelo teretno vozilo bez registarskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka. Intervenirali su vatrogasci zadarske Javne vatrogasne postrojbe, a policajci su u blizini mjesta na kojem je buknuo požar, pokraj radnih strojeva, uočili kantu s gorivom i 30-godišnjaka koji je pobjegao. Ubrzo su ga pronašli i uhitili. U tijeku je kriminalistička istraga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene