Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Zadar: Podmuklom ubojici taksista 30 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u Zadru proglasio je danas krivim 22-godišnjeg Elvisa Šopića iz Raštevića kod Benkovca za ubojstvo 30-godišnjeg zadarskog taksista Igora Ćustića te ga osudio na zatvorsku kaznu od 30 godina.

Riječ je o teškom ubojstvu počinjenom na osobito podmukao način. Osuđeni je 29. siječnja 2008. zatražio od taksista prijevoz do benkovačkog sela Korlata, a zatim kad je stigao u blizini navedenog sela s mjesta suvozača pucao u glavu taksistu iz skraćene lovčake puške. Nakon toga, kako bi prikrio zločin, otvorenim plamenom izazvao je unutar vozila požar u kojemu su u cijelosti izgorjeli automobil i tijelo taksista.

Pročitajte i ovo Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih Slika nije dostupna Vrhovni sud donio presudu Elvis Šopić počinje izdržavati 12-godišnju kaznu zatvora

Pritvor do pravomoćnosti presude

Izričuči presudu predsjednik sudskog vijeća Boris Babić je odredio da se osuđenom Šopiću produlji pritvor do pravomoćnosti presude, a u zatvorsku kaznu mu se uračuna vrijeme provedeno u pritvoru. Također, sudac Babić je uputio oštećenu obitelj Čustić da svoje imovinsko-pravne zahtjeve traže u parničnom postupku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene