Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Odgođena deložacija muškarca zbog prijetnje da će raznijeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetpetogodišnji Andrija Milić iz mjesta Vrsi pokraj Nina, koji se danas trebao iseliti iz očeve kuće, prijetio je da će se raznijeti eksplozivom te je deložacija odgođena.

Po podacima zadarske policije deložaciju je zatražio njegov otac, a Općinski sud je na deložaciju pozvao i policiju.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Kako je 55-godišnjak zaprijetio da će se raznijeti eksplozivom, njegov je otac Dragutin Milić zatražio da se deložacija odgodi.

Nakon toga 55-godišnjak se predao policiji koja mu je oduzela ručno izrađene eksplozivne naprave, ručnu bombu i plinsku bocu. Policija ga je nakon toga sprovela istražnom sucu Županijskog suda u Zadru koji ga je nakon preslušanja pustio.

Milića je policija prijavila za tri kažnjiva djela: nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih naprava, sprječavanje službenih osoba u obavljanju dužnosti i prijetnje.

Kako se neslužbeno doznaje sukob je posljedica obiteljskih razmirica jer je otac kuću prepisao kćeri, a sinu je ostavio zemlju bez kuće, zbog čega je on nezadovoljan i ne želi napustiti kuću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene