Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Manji incidenti u novogodišnjoj noći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zadarska izvijestila je da je u novogodišnjoj noći u Zadru zabilježeno narušavanje javnog reda i mira, pri čemu je policija nad dvojicom slavljenika primijenila 'tjelesnu snagu' i 'sredstva vezivanja'.

Deset minuta prije ponoći na Liburnskoj obali ta dvojica su napali policajce, koji su prije toga uredovali zbog narušavanja javnog reda i mira više osoba. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Jedan od počinitelja je 32-godišnjak, koji je odgurnuo policijskog službenika, pa je nad njim uporabljena tjelesna snaga, a nakon toga sredstva za vezivanje. Istodobno je na drugoga policijskog službenika nasrnuo je 42-godišnji građanin, pa je i nad njim primijenjena tjelesna snaga sa sredstivima za vezivanje.

Obojicu je policija privela u prostorije PU zadarske, a jednom od sudionika utvrđena je koncentracija alkohola 1,57 grama/kg, dok je drugi odbio alko tekst. Zadržani su do otrežnjenja, nakon čega će biti provedena kriminalistička obrada.

Policija je izvijestila da je 20 minuta poslije ponoći u jednoj
trgovini na gradskoj tržnici u Zadru izbio požar, koji su za nešto manje od sat vremena ugasili pripadnici JVP Zadar. Očevid je u tijeku na mjestu događaja.

Priopćeno je također da je u posljednjih 24 sata zabilježeno trinaest prometnih nesreća s tri teže ozlijeđene osobe i devet lakše ozlijeđenih.

Novogodišnja noć na zadarskom području prošla je inače svečano i veselo, na središnjem Narodnom trgu uz pjesmu se veselilo više tisuća ljudi, no većina je žitelja Zadra i Zadarske županije Novu godinu dočekala u svojim domovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene