Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namamio je putem interneta

Zadar: Ponudio joj posao pa je zatočio i seksualno iskorištavao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom BiH.

Tog muškarca se sumnjiči za više kaznenih djela nad 37-godišnjakinjom iz okolice Zadra te je zbog toga kazneno prijavljen za trgovinu ljudima, silovanje i iznudu, priopćila je policija. Naime, sumnjiči ga se da je u lipnju, preko društvene mreže, stupio u kontakt s oštećenom ženom te joj ponudio zaposlenje u Italiji, odveo je u svoj stan na području Italije, gdje joj je oduzeo osobne dokumente, onemogućio joj slobodno kretanje i prisiljavao na spolne odnose.

Tereti ga se da je također 37-godišnjakinju potom odvezao u okolicu Cazina u BiH, gdje ju je seksualno iskorištavao. Osumnjičen je i da je tijekom kolovoza oštećenoj upućivao prijeteće pozive i poruke u kojima je od nje tražio isplatu novca na ime nepostojećeg duga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac

>> Držao je u zatočeništvu 20 godina i silovao: Rodila mu 10 djece

Osumnjičenoga 38-godišnjaka policajci su uhitili prošlog petka u Ličkom Petrovom Selu, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela trgovanja ljudima, silovanje i iznuda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene