Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila

Zadar: 21-godišnjak počinio 91 prometni prekršaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija izdvojila je pet prekršitelja recidivista s najvećim brojem prometnih prekršaja u zadnje tri godine u Zadarskoj županiji.

Na prvom je mjestu 21-godišnjak koji je dosad počinio čak 91 prometni prekršaj. Od toga je 38 prekršaja zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 24 prekršaja zbog vožnje neregistriranog vozila te 29 prekršaja zbog nekorištenja zaštitne kacige. Na drugom mjestu po broju prekršaja je 20-godišnjak koji ima 60 prometnih prekršaja. Tri puta je uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola, ima 22 prometna prekršaja zbog vožnje bez vozačke dozvole, 17 prekršaja zbog odbijanja utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, 8 prekršaja zbog vožnje neregistriranog vozila i 10 prekršaja zbog nekorištenja zaštitne kacige.

Pročitajte i ovo Ilustracija EU direktiva Stiže važna promjena za vozače: Mijenja se naplata prometnih kazni Himzo Pomiješane reakcije Građani otkrili što misle o poskupljenju goriva: "Treba nekako namiriti plaće, to je normalno..."

S počinjena 53 prometna prekršaja na treće je mjesto zasjeo 19-godišnjak. On je sedam puta evidentiran zbog vožnje u pijanom stanju, ima 20 prekršaja zbog upravljanjem vozilom prije nego što je dobio dozvolu, 11 prekršaja zbog upravljanja neregistriranim vozilom i 15 prekršaja zbog nekorištenja zaštitne kacige. Na četvrtom je mjestu 22-godišnjak koji je evidentiran zbog 48 prometnih prekršaja, a na petom mjestu 22-godišnjak koji je dosada počinio 43 prometna prekršaja.  Oba vozača na četvrtom i petom mjestu evidentirana su zbog vožnje pod utjecajem alkohola, vožnje prije nego što su imali vozačku dozvolu, vožnje neregistriranih vozila te vožnje bez zaštitne kacige.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene