Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljeni

Zadar: 20-godišnjak krivotvorio kune, raspačavali ih maloljetnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija osumnjičila je 20-godišnjeg mladića da je krivotvorio novčanice od 200 kuna, koje je zatim u opticaj stavio uz pomoć trojice maloljetnika.

Mladić iz okolice Zadra krivotvorio je na svom osobnom računalu 24 novčanice u apoenima od 200,00 kuna, predao ih trojici maloljetnika, u dobi od 15 i 16 godina, koji su krivotvorenim novcem plaćali robe i usluge u pekarnicama, kioscima, kafićima i jednoj diskoteci u Zadru, izvijestila je zadarska policija nakon završene krim-istrage.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

>> Oprez: Krivotvorene novčanice kolaju Hrvatskom!

Pretragom automobila u vlasništvu 20-godišnjaka policijski službenici pronašli su i oduzeli 10 krivotvorenih novčanica, a u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeti su mu računalo i skener.  Protiv svih je podnesena kaznena prijava državnom odvjetniku za mladež, bog krivotvorenja novca, doznaje se iz zadarske policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene