Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policajac je teško ozlijeđen

Drama na A1 kod Zagreba: Pijan se zabio u policajca na motoru i odbacio ga s ceste pa pokušao pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju, 3. srpnja oko 20:15, 56-godišnjak je naletio na zaustavljeni službeni policijski motocikl marke BMW na kojem je u tom trenutku sjedio policijski službenik koji je teško ozlijeđen.

Zagrebačka policija izvijestila je da je 56-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka na autocesti A1 desnom prometnom trakom u smjeru Zagreba kada je, iz za sada neutvrđenog razloga, skrenuo na zaustavnu traku i naletio na policajca na motoru.

Policajac i motor su od jačine naleta odbačeni na teren s istočne strane, a vozač auta je pokušao pobjeći s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LAKŠA PROMETNA NESREĆA Ivo Josipović zabio se autom u ogradu kafića u centru Zagreba

"Vozač osobnog automobila Škoda Octavia se nije zaustavio na mjestu prometne nesreće, odnosno nastavio se kretati, međutim, spriječen je u daljnjem bijegu u suradnji s građanima nedaleko od mjesta događaja", izvijestila je policija.

Alkotestiranjem 56-godišnjaka uređajem Drager utvrđena mu je koncetracija alkohola 1,91 g/kg, a ozlijeđenom je policijskim službeniku liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u splitu Policija moli za pomoć: U sudaru dva automobila nastala velika šteta, traže se očevici

Protiv 56-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene