Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Mraclina

Stravične scene na autocesti: Autom potpuno demolirao kućicu HAC-a, poginuo djelatnik

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Policija, ilustracija Galerija 1/1 >>
Strašna prometna nesreća jutros oko 5:30 dogodila se na autocesti A11.

"Kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a", javlja policija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Poginula je jedna osoba, a iz HAC-a su potvrdili da je smrtno stradao njihov djelatnik.

''U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano ujutro na naplatnoj postaji Mraclin, na autocesti A11 Zagreb - Sisak, život je izgubio jedan naš djelatnik'', priopćili su iz Hrvatskih autocesta.

''Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja te obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelj naših djelatnika kao i za našu tvrtku'', dodaju iz HAC-a.

Očevid je u tijeku, a sve okolnosti događaja se utvrđuju.

Na mjestu nesreće su i vatrogasci JVP Velika Gorica. Fotografije koje su snimili su stravične. Automobil je probio zid HAC-ova objekta.

"Zbog prometne nesreće na autocesti A11 Zagreb-Sisak na naplatnoj postaji MRACLIN u smjeru Siska vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez", upozorava i HAK.

Uskoro opširnije... 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene