Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen iz službe

Na dužnosti: Pijani policajac plesao s konobaricom pa bježao kolegama?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak su policajci iz Duge Rese imali pravi show i to s kolegom!

U petak navečer se policajac iz Policijske postaje u Dugoj Resi malo opustio tijekom radnog vremena. Kako piše portal Radio Mrežnice, nestašni policajac je za vrijeme radnog vremena otišao u jedan dugoreški kafić gdje je, prema izjavama svjedoka, plesao s konobaricom i pio alkohol.

Pročitajte i ovo Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari

Nije dugo trebalo da mu šef pošalje kolege u kontrolu i na 'postupanje'. No, veseli policajac se nije previše obazirao na kolege koji su došli na mjesto događaja te ih je čak i odbio. Nakon toga je sjeo u službeni automobil i, navodno, pobjegao.

Opuzen: Policajcac hicem iz puške teško ranio lovca

Kako piše RM, tada je krenula prava filmska potjera za kolegom policajcem kojeg su uspjeli uhvatiti između Jarčeg Polja i Lipe. Kolege su ga privele u Policijsku postaju gdje je proveo noć.

Glasnogovornica PU Karlovačke nam je u telefonskom razgovoru potvrdila da je policajac za vrijeme dužnosti upravljao službenim automobilom pod utjecajem alkohola te da je noć proveo u policijskoj postaji.

Kazala je i da je podvrgnut alkotestu, no nije htjela otkriti koliko je promila imao u krvi. Dodala je da će biti sankcioniran prema Zakonu, kao i svaki dugi građanin koji vozi pod utjecajem alkohola te da je udaljen iz službe.

'Policajac je udaljen iz službe i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak', kazala je.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene