Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj potresao Srbiju

Iritirao ga njezin plač: Monstruozni očuh djevojčicu (2) pretukao do smrti, osuđen na 40 godina

Ilustracija (Pixsell, Stringer)
Ilustracija (Pixsell, Stringer)
Očuh djevojčice na sudu je priznao da je malenu pretukao, ali ne i da ju je ubio. Kobne noći u svibnju 2019. zajedno s njezinom majkom odveo ju je na hitnu pomoć, gdje su oboje tvrdili da je pala s terase.

Zoran Albić (25) danas je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubojstva dvoipolgodišnje djevojčice u Negotinu.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Djevojčicu Lunu nasmrt je pretukao jer ga je iziritirao njezin plač. Stravičan i neshvatljiv zločin počinio je u svibnju 2019., prije nego što je u Srbiji na snagu stupio novi kazneni zakon prema kojemu je mogao dobiti doživotni zatvor.

Tijekom suđenja je priznao da ju je pretukao, ali ne i da ju je ubio. Monstruozni slučaj potresao je cijelu zemlju, a majka i očuh dijete su kobne večeri odveli na hitnu pomoć te su tvrdili da je palo sa terase. Njihove tvrdnje bile su sumnjive i liječnicima i istražiteljima. Pretragom kuće u kojoj su živjeli pronađeni su tragovi krvi u sobama te je utvrđeno da je Albić te večeri bio u provodu te je pijan došao kući. Plač djevojčice koja se probudila u noći mu je zasmetao te ju je nasmrt pretukao.

Majka je, prema riječima jednog izvora bliskih istrazi, sve znala, ali ga je štitila potvrdivši njegovu priču, piše Blic.

Očuh monstrum otprije je poznat policiji i ima podeblji policijski dosje, a još kao maloljetnik prijetio je svojoj srednjoškolskoj profesorici preko Facebooka.

"Ima da dobijete potres mozga i u komi da budete. Imam i ja palicu u kući. I pištolj ako niste znali. Stvarno ću vas naći i gotovi ste. Ubit ću vas negdje u mraku", samo je dio prijetnji koje joj je uputio. Tada je imao 17 godina.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene