Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bilo ih je 11

Vozio migrante pa sletio s ceste: četiri osobe teže ozlijeđene, vozač u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 5:10 sati, na autocesti A1 kod Vrpolja, 26-godišnji vozač teretnog automobila sletio je s ceste i zabio se u kameni zasjek. Prevozio je 11 migranata.

Došavši na mjesto nesreće policija je pored teretnog automobila marke Fiat zatekla 11 stranih državljana. Prevezeni su u šibensku bolnicu gdje je utvrđeno kako su četiri osobe teško ozlijeđene, a pet lakše.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška nesreća na porečkoj obilaznici, jedna osoba poginula Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

26-godišnjak, protiv kojeg je podnesena kaznena prijava te je sad u pritvoru, vozio je iz Splita prema Zagrebu kad je sletio s ceste. Naime, nije se kretao sredinom prometne trake, već je vozilom prešao preko prometne trake za zaustavljanje u nuždi te desnim kotačem udario u betonski ivičnjak. Tada je izletio izvan ruba kolnika, vratio se na kolnički trak te u zanošenju ponovo izletio izvan ruba kolnika, gdje je udario u kameni zasjek.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 26-godišnji vozač teretnog vozila počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće kao i da je iz koristoljublja turskim državljanima omogućio kretanje u RH i time počinio kazneno djelo Protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, ili drugoj članici EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma", priopćila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene