Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Pirovcu

Vozio djecu od 3 i 5 godina na skuteru, pa se zabio u brodicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac (34) teško je ozlijeđen, a njegovo dvoje djece u dobi od tri i pet godina lakše je ozlijeđeno u sudaru vodenog skutera i brodice usidrene ispred kampa Miran u Pirovcu.

Nesreća se dogodila jučer oko 18 sati, 50-ak metara od obale, a 34-godišnjak je vozeći djecu na skuteru udario u brodicu na kojoj u trenutku sudara nije bilo nikoga.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

>> Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok


Bio je alkoholiziran i posudio je skuter od prijatelja. Muškarac je nakon nesreće prevezen u šibensku bolnicu u kojoj je i zadržan, a njegova djeca puštena su iz bolnice u pratnji majke.

Djeca od tri i pet godina čudom su neozlijeđena. Njihov otac bori se za život. Na moru jeprekršio niz pravila. Pio je alkohol, glisirao je vrlo blizu obale. Da je skuter unajmio kod ovlaštenog iznajmljivača, odmah bi mu komandama s kopna zaustavili motor.

Ovo je prva nesreća s vodenim skuterima ovoga ljeta na Jadranu. Nepoštivanje zabrane glisiranja i alkohol glavni su uzroci.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene