Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lančani sudar u Zemuniku

VIDEO: Policajac se zabio u zrakoplov pa u helikotper

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izletio s ceste, probio ogradu Zračne luke i udario u Cessnu.

U zadarskoj Zračnoj luci u Zemuniku noćas se dogodila nevjerojatna prometna nesreća u kojoj, srećom, nema  stradalih i poginulih. Zadarska policija izvijestila je kako je policajac krećući se automobilom iz smjera Zemunika prema Zadru, dolaskom na raskrižje s cestom D-422, izgubio kontrolu te sletio s ceste. Probio je ogradu Zračne luke i udario u bočnu stranu aviona u vlasništvu Aerokluba Zadar. Punom brzinom gurao ga je desetak metara po pisti te je zrakoplov udario je u bočnu stranu helikoptera koji je bio parkiran. Još uvijek se ne zna tko je njegov vlasnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Lančani sudar sedam vozila u Zagrebu Slika nije dostupna Prometna nesreća u Zagrebu Sedam ozlijeđenih u lančanom sudaru

Cijeli incident zbio se pred očima policijske patrole koje na aerodromu ima 24 satno dežurstvo.Policajac je  pobjegao s mjesta nesreće, no pronađen je u jutros uz 4 sata. U krivi su mu izmjerena 0.23 promila alkohola. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava i disciplinski postupak.

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene