Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj do 15 godina iza rešetaka

Vozačici iz Labina određen istražni zatvor: Pijana se automobilom zabila u kafić, poginuo gost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetosmogodišnjakinji iz Medulina koja je u noći sa subote na nedjelju u Labinu skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnjak iz Labina, a ozlijeđene su još četiri osobe, u ponedjeljak je na Županijskome sudu u Puli određen jednomjesečni istražni zatvor.

Istražni zatvor određen joj je zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, ponajprije na suvozača.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Ta 28-godišnjakinja upravljala je automobilom pod utjecajem 1,37 promila alkohola u krvi te se zabila u ugostiteljski objekt Rock Caffe, u kojem je bio više gostiju. Zbog silovitog udara petero je ljudi ozlijeđeno, a od kobnih ozljeda umro je 34-godišnjak.

Vozačica iz Medulina prijavljena je za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, i to za stavak 1. i 4. članka 227. Kaznenog zakona, po čemu joj prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene