Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Poreču crni početak automobilističke sezone. Vozač trkaćeg automobila sletio je sa staze te na licu mjesta usmrtio jednog gledatelja. Očevid je u tijeku, a vozač je u stanju šoka prevezen u pulsku bolnicu.


Jedan od vozača utrke, Martin Mustapić, ispričao je kako je za vrijeme utrke došlo do klasičnog izlijetanja u izletnu zonu, što zapravo i nije neobično. 

Vezani članci Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U Poreču priveden 83-godišnji Nijemac, snimao je djecu bez odjeće u kampu Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje teške prometne nesreće u Poreču: Francuz pretjecao automobile pa udario u kamion koji je od siline udarca završio u kanalu

Izletne zone bile su označene i gledatelji su dobili uputstva da u njih ne zalaze. Unatoč tome, ondje se ipak našao 70-godišnji gledatelj koji je pri tom smrtno stradao. 

Od teških ozljeda 70-godišnjak je umro u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici, izvijestila je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić.

Utrka je prekinuta, a očevid obavljaju porečka prometna policija i istražni sudac Županijskoga suda u Puli Ivica Stanić.