Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vozač trkaćeg automobila usmrtio gledatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Poreču crni početak automobilističke sezone. Vozač trkaćeg automobila sletio je sa staze te na licu mjesta usmrtio jednog gledatelja. Očevid je u tijeku, a vozač je u stanju šoka prevezen u pulsku bolnicu.

Jedan od vozača utrke, Martin Mustapić, ispričao je kako je za vrijeme utrke došlo do klasičnog izlijetanja u izletnu zonu, što zapravo i nije neobično. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Poreču - 2 Snažan vjetar i kiša FOTO/VIDEO Pogledajte timelapse nevremena koje je poharalo Poreč: "Sve je došlo u sekundi, počeli smo panično trčati prema autu" Najprestižnije vinsko natjecanje u Istri - 4 Svjetska atrakcija Poreč domaćin prestižnog natjecanja: "Boja, aroma i okus - tri su komponente koje se moraju savršeno spakirati u jednu čašu"

Izletne zone bile su označene i gledatelji su dobili uputstva da u njih ne zalaze. Unatoč tome, ondje se ipak našao 70-godišnji gledatelj koji je pri tom smrtno stradao. 

Od teških ozljeda 70-godišnjak je umro u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici, izvijestila je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić.

Utrka je prekinuta, a očevid obavljaju porečka prometna policija i istražni sudac Županijskoga suda u Puli Ivica Stanić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene