Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog mogućnosti ponavljanja djela

Vozaču Porschea, za nesreću u kojoj su poginuli majka i sin, mjesec dana pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozaču Porschea koji je prošlog tjedna skrivio prometnu nesreću s dvoje poginulih na zagrebačkoj Trešnjevci određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava

M.G., 56-godišnji vozač luksuznog Porsche Cayennea uhićen je nakon teške prometne nesreće zbog sumnje da je u četvrtak oko 12,20 sati prošao kroz crveno svjetlo na Ozaljskoj ulici i time izazvao sudar u kojem su na mjestu poginule dvije osobe. Na njegov automobil s bočne strane je naletio Audi A8 koji je iz Nehajske u raskrižje ušao na zeleno svjetlo, nakon čega je Porsche udario u 49-godišnju ženu i njezinog 18-godišnjeg sina.

U trenutku nesreće osumnjičeni vozač nije bio alkoholiziran.

Policija ga je u subotu privela dežurnom sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda Zoranu Luburiću koji ga je, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, zadržao u jednomjesečnom istražnom zatvoru, potvrdio je glasnogovornik suda Krešimir Devčić.

Osumnjičeni je nakon nesreće bio u stanju šoka te je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu. Po pisanju tiska, M.G. dosad nije imao nikakav prekršaj u prometu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene