Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)

Vozač automobila je u Zagrebu naletio na dijete na pješačkom prijelazu, udario ga vozilom, nanio mu teške ozljede i pobjegao s mjesta nesreće.


Nevjerojatno zvuči, ali zaista se i dogodilo. Naime, u srijedu u 17 sati dogodila se u Zagrebu prometna nesreća koja u potpunosti svjedoči neodgovornosti pojedinih vozača automobila koji nakon što skrive prometnu nesreću - jednostavno pobjegnu.

Vezani članci Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Stankovcima (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) - 9 Policija objavila detalje strašne nesreće u Stankovcima: Trostruki sudar izazvao 57-godišnji vozač Opela Gužva na A1 (Screenshot: HAK) Potpuni prometni kolaps na A1: Zbog nesreće između Karlovca i Bosiljeva nastala kolona od 20 kilometara

Tako je, prema informacijama PU zagrebačke, nepoznati vozač automobila na obilježenom pješačkom prijelazu Zagrebačke ceste kod broja 186B naletio na dijete i udaljio se s mjesta prometne nesreće. Dijete je teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za dječje bolesti.