Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedesetčetverogodišnji M. Š., vozač osobnog automobila Opel Astra, smrtno je stradao je nakon što je sletio s ceste u Kosovcu nedaleko od Okučana u četvrtak oko 20 sati.


Vozeći neprilagođenom brzinom vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni prometni trak, potom se zbog naglog zanošenja vratio na stranu ceste kojom se prethodno kretao, kotačima zahvatio travnati rubnik i sletio u odvodni kanal, gdje se prevrnuo na bočnu stranu i nakon toga prednjom stranom udario u rasvjetni stup.

Vezani članci Teška nesreća između Novske i Okučana (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Tragedija između Novske i Okučana: Stradali državljani Turske, jedna osoba preminula, četiri završile u bolnici Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Srpski glumac doživio prometnu nesreću: Ozlijeđena 21-godišnja djevojka koja je bila s njim u autu

Vozač je teško ozlijeđen, a od ozljeda je sat nakon nesreće preminuo u novogradiškoj bolnici. Dvadesetsedmogodišnja suvozačica teško je ozlijeđena, a 46-godišnji suputnik, iako je od siline udara ispao iz vozila, lakše i oboje su zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. (VLM Agencija)