Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez kacige

Vozač mopeda naletio na rubni kamen i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neregistriranim mopedom i bez zaštitne kacige 35-godišnji vozač u Zagrebu je naletio na rubni kamen uz cestu, pao i na mjestu poginuo, izvijestila je policija, koja moli sve potencijalne svjedoke te nesreće da se jave.

Do nesreće je došlo oko 13,40 sati u Ulici Ljudevita Posavskog, kada je 35-godišnji Josip P. mopedom ‘longija luna 50’, umjesto da se kretao sredinom kolničke trake, skrenuo u desno te u padu bočnim dijelom mopeda naletio na rubni kamen.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Preminuo na lisu mjesta Motorist poginuo nakon što je udario u stup ogledala

Moped se zaustavio, a vozač je na mjestu smrtno stradao, kažu u policiji i ističu da moped nije bio registriran, te da vozač nije nosio zaštitnu kacigu.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila nesreća, zagrebačka policija moli sve očevice nesreće da se jave na brojeve telefona 192 ili 4570-811. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene