Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Policija objavila detalje nesreće u Vodnjanu: Vozač autobusa prešao u suprotnu traku, poginuo vozač automobila (78)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 7:50 dogodila u Vodnjanu kod benzinske postaje, izvijestila je Policijska uprava istarska.

 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Danas oko 7.50 sati, na državnoj cesti D-75 (Bale – Vodnjan), dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, izvijestila je istarska policija.

 

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnji državljanin Srbije upravljao autobusom Man, pulske registarske oznake u smjeru Pule. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 1. Maja u Vodnjanu, vozač nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te je prilikom kočenja skrenuo autobusom na lijevu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom udario u automobil Mazda, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 78-godišnjak. Od siline udarca, automobil se odbio i udario u nadstrešnicu stajališta autobusa.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač automobila je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je u 9.30 sati preminuo. Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, na tijelu preminulog obavit će se obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača autobusa podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene