Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Incident u Vodicama, u kojem je pretučen beogradski turist, dogodio se zbog nesporazuma između dva sudionika u prometu, a ne zbog nacionalnosti, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave.


Nesporazum se dogodio kada je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka izlazio sa parkirališta, a motociklist vozio u krivom smjeru. Nisu se sudarili, ali su se verbalno obračunali. Na kraju je motociklist i udario turista, a onda pobjegao na motoru.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Motociklist sletio s ceste i smrtno stradao u Posavskim Bregima PR Ljeto može početi... Ultra povoljne LJETNE aranžmane pronađite samo na CrnoJaje.hr uz do fantastičnih 45% popusta!!!

'Za motociklistom još uvijek tragamo i nismo utvrdili njegov identitet. Zbog toga se ne radi o napadu zbog nacionalnosti, jer on bi lako mogao i sam biti srpske nacionalnosti. Radi se samo o nesuglasicama u prometu', objasnila je Marica Kosor.

>> Nakon incidenta u prometu pretukao srpskog turista

Beogradski turist je zapravo povratnik iz Srbije, koji na Jadranu popravlja svoju kuću, a Vodice nije napustio odmah nakon incidenta, već je ostao još nekoliko dana.