Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Vlasnica skloništa za pse Brankica Corsseti optužena za ubojstvo 46 pasa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Brankice Crosseti i Nenada D. podignuta je optužnica zbog kaznenog djela ubijanja i mučenja životinja.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv Brankice Corsetti i Nenada D. zbog kaznenog djela ubijanja i mučenja životinja, piše Večernji list. Prijeti im i do godinu dana zatvora. Corsetti se tereti da je od 6. do 10 prosinca prošle godine u prihvatilištu u Blatu na Jadranskoj aveniji usmrtila 46 pasa.

Odbačena prijava protiv tajnika Astora zbog eutanazije pasa

 
U 11. mjesecu ove godine osumnjičenica Brankica Crosetti (61), koja je bila vlasnica skloništa, nagovorila svog poznanika Nenada D. (57), vlasnika uzgajivačnice za pse iz Svete Nedelje, da joj pribavi injekcijske otopine za eutanaziju. Nenada D. se tereti da je u jednoj veterinarskoj ljekarni kupio bočice injekcijskih otopina za eutanaziju T61 koje se izdaju samo na recept te da je te bočice predao Brankici Crosseti koja je to sredstvo brizgala psima i tako ih usmrtila.

Među tim psima su bili mješanci, jedan šarplaninac, tri boksera, njemački ovčar i rotvajler. Ona je na kraju sve i priznala policiji rekavši da se zbog financijskih razloga o njima nije mogla birinuti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene