Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Virovitica: Uhvaćeni preprodavači droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da su počinili više kažnjivih djela vezanih uz zloporabu opojnih droga, danas su u Istražni centar Županijskoga suda u Bjelovaru privedeni N.M. (28) i T.S. (23) iz Slatine te I.K. (31) iz Virovitice, izvijestila je virovitičko-podravska Policijska uprava.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su oni odlazili u Vukovar, gdje su od M.A. (45) kupovali heroin i poslije ga preprodavali u Virovitici i Slatini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Policija je utvrdila kako je N.M. samo u proteklih mjesec dana preprodao oko 100 grama heroina. Oduzela je oko 12 grama heroina, tri tablete heptanona, 12 tableta diazepama, pola grama marihuane, pribor za konzumaciju droge i pet mobitela.

Virovitičko-podravska i vukovarsko-srijemska Policijska uprava u protekla su dva mjeseca provele operativnu akciju kodnog imena "Žuta podmornica" kojom je obuhvaćeno više od 20 osoba zbog osnovane sumnje da su počinile kažnjiva djela zloporabe opojnih droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene