Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati počinitelji su noćas oko 3,40 sati provalili u prostorije vinkovačkog SDP-a, nakon što su komadima betona i nogama razbili staklo na ulaznim vratima SDP-ove zgrade i zidnu panel ploču sa stranačkim logom u Ulici Jurja Dalmatinca, izvijestio je predsjednik vukovarsko-srijemskoga SDP-a Goran Heffer.


U zgradi u kojoj je sjedište Gradskog odbora SDP-a Vinkovaca, kao i Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, nasilno su provaljena i vrata stranačkih prostorija, no ništa nije odneseno.

Vezani članci Sudar automobila Nesreća u Vinkovcima: Pijan prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem su bili majka i dijete Milan Bandić Bandić odbijao odgovoriti na pitanja o ručku uz taktove Cece: "Fućka mi se tko što snima i šalje..."

Po Hefferovim riječima, od 2000. godine ukupno je pet puta provaljeno u SDP-ove prostorije u Vinkovcima.

"Provale se uvijek događaju nakon važnijih stranačkih aktivnosti, a u subotu je u Vinkovcima stranački skup održao predsjednik stranke Zoran Milanović", rekao je Heffer dodavši kako niti u jednom slučaju provale nije otkriven počinitelj.

Izrazio je uvjerenje da je napadače na objekt i prostore SDP-a od daljnjega uništavanja odvratio alarm koji se oglasio noćas u 3,40 sati.

Djelatnici PU vukovarsko-srijemske obavili su uviđaj te izuzeli neke pronađene tragove.