Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vinkovci: Provaljeno u prostorije SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelji su noćas oko 3,40 sati provalili u prostorije vinkovačkog SDP-a, nakon što su komadima betona i nogama razbili staklo na ulaznim vratima SDP-ove zgrade i zidnu panel ploču sa stranačkim logom u Ulici Jurja Dalmatinca, izvijestio je predsjednik vukovarsko-srijemskoga SDP-a Goran Heffer.

U zgradi u kojoj je sjedište Gradskog odbora SDP-a Vinkovaca, kao i Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, nasilno su provaljena i vrata stranačkih prostorija, no ništa nije odneseno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Poginuli mladići, vozač se BMW-om zabio u stablo? "Znam dečka, nedavno je kupio auto, nikada nije divljao po cesti"

Po Hefferovim riječima, od 2000. godine ukupno je pet puta provaljeno u SDP-ove prostorije u Vinkovcima.

"Provale se uvijek događaju nakon važnijih stranačkih aktivnosti, a u subotu je u Vinkovcima stranački skup održao predsjednik stranke Zoran Milanović", rekao je Heffer dodavši kako niti u jednom slučaju provale nije otkriven počinitelj.

Izrazio je uvjerenje da je napadače na objekt i prostore SDP-a od daljnjega uništavanja odvratio alarm koji se oglasio noćas u 3,40 sati.

Djelatnici PU vukovarsko-srijemske obavili su uviđaj te izuzeli neke pronađene tragove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene