Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Vikao je da sam kuja i lupao je mojom glavom o stol'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Grdić, otac bivše misice Aleksandre Grdić, kojega je u subotu u 0.34 sati u Virovitici, ispred zgrade policije, bejzbolskom palicom pokušao ubiti Zlatko Škvarić, dečko njegove kćeri, jučer navečer došao je k svijesti.

Progovorio je, pa liječnici osječke bolnice procjenjuju da mu je, unatoč teškim ozljedama glave, stanje stabilno, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo za Provjereno 'VODIM TREĆI SVJETSKI RAT SA SVOJIM TIJELOM' 23-godišnji Hrvat ima gotovo 300 kg Slika nije dostupna Ljepotica u zatvoru UHVAĆENA S DROGOM Kolumbijskoj misici prijeti smrtna kazna

Oca su jučer prijepodne posjetile kćeri Aleksandra i Ana Grdić, a majka Biserka, koja je također bila žrtva bezobzirnog napada, zbog lakšeg potresa mozga te višestrukih hematoma i lakših ozljeda, morala je ostati u Virovitici pod liječničkim nadzorom. 

No, smogla je snage ispričati što se dogodilo. 

"Poslije 21 sat zajedno smo roštiljali kod šogorice u Strossmayerovoj ulici. S nama su bili i Zlatko i Aleksandra. Nakon što je više popio, Zlatko je počeo provocirati tvrdeći kako meni nije drago što je on s mojom kćeri.

Rekao je da njega nitko ne voli, a ja sam odgovorila da je to tako. 

Počeo je vikati da sam kuja, uhvatio me za glavu i počeo lupati mojom glavom o stol. 

Suprug i Aleksandra priskočili su mi u pomoć, a Zlatko, koji ima crni pojas u karateu, odgurnuo ih je i nestao", ispričala je potresnu priču Biserka Grdić. 

Škvarić se, kaže, ubrzo vratio s bokserom sa šiljkom, pa su ona i muž krenuli pješice prema policiji. 

"Sustigao nas je u automobilu, govoreći da nas prati. 
Kad smo stigli do postaje, stajao je ispred vrata s bejzbolskom palicom. 

Rekao je da će nas sve poubijati. Počeo nas je udarati, a ja sam utrčala u postaju vičući: "Ubit će mi muža!" 

Policajci su odmah izašli, a Zlatko je pobjegao dok je muž ležao ispred policijskih vrata sav u krvi", ispričala je još Biserka Grdić tvrdeći da je obitelj Škvarić dobra obitelj i da je sve što se dogodilo Zlatkovu ocu, Željku teško palo. 

Željko Grdić u subotu je u 9 sati helikopterom prebačen u Kliničku bolnicu u Osijeku i operiran. 

Policija sumnjiči Škvarića za pokušaj ubojstva. Određen mu je 48-satni pritvor. U vezi s bivšom misicom bio je sedam godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene