Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirana vlasnica vrištala

VIDEO Usred noći u Zagrebu eksplodirao automobil, planuli i auti oko njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na automobilima izbio je oko 2 sata u noći na utorak u zagrebačkoj Ulici Zinke Kunc. Prema navodima stanara vlasnica vozila je prva susjeda Josipa Kregara.

'Automobil je eksplodirao u zagrebačkoj ulici Zinke Kunc oko 2.10 sati ujutro', dojavio nam je naš čitatelj i dodao da je nakon eksplozije automobil počeo gorjeti, a vatra se proširila na dva susjedna vozila.

U zagrebačkoj policiji rekli su nam da je u noći s ponedjeljak na utorak, oko 2 sata ujutro, iz za sada neutvrđenog razloga izbio požar na automobilu Renault Megane u vlasništvu 40-godišnjakinje, koji je ona zahvatio i dva vozila parkirana pored njega.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!'' Užas u Kaštelima Dvojica ranjenih FOTO Društvenim mrežama kruži snimka užasa u Kaštelima: Zbog parkinga pucao u HGSS-ovca, drugog napao sjekirom, napadač od ranije poznat policiji

VIDEO Objavljena snimka trenutka strahovite eksplozije

Na teren su izašli vatrogasci koji su prema tvrdnjama čitatelja oko pola sata gasili požar. Prema navodima stanara zgrade, vlasnica automobila, inače prva susjeda saborskog zastupnika Josipa Kregara, vrištala je i bila u šoku.

Policija, koja je obavila očevid, utvrdit će uzroke požara u kojem, srećom, nitko nije ozlijeđen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene