Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bill Warner je bio ljubitelj brzine i hobi mu je bio obaranje rekorda. Htio je dostići brzinu od 482 kilometra na sat, no pao je i poginuo.


Amerikanac Bill Warner, poginuo je pri pokušaju postizanja brzine od 482 kilometra na sat na svom modificiranom Suzukiju. Naime, na avionskoj pisti u američkoj saveznoj državi Maine, 44-godišnji Warner je pokušao dostići željenu brzinu no pri brzini od 458 kilometara na sat izgubio je kontrolu i pao s motora.

>> VIDEO Ovu očevu lekciju kći nikad neće zaboraviti!

Hitno je prevezen u bolnicu, no nakon nešto više od sat vremena borbe za život, preminuo je. Inače, Warner je bio ljubitelj brzine i hobi mu je bio obaranje rekorda.

Prije dvije godine na istom je mjestu vozio čak 500 kilometara na sat te je time postavio svjetski rekord za konvencionalne motocikle. No, ovog puta, nažalost, nije uspio. (Agencija: VLM)

Vezani članci Nesreća na Krku - 1 Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe U teškoj nesreći na A1 poginule najmanje četiri osobe - 9 Detalji stravične nesreće na A1: Kamion se punom brzinom zabio u kombi s radnicima, poginule dvije žene i dva muškarca

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook