Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetski rekorder

VIDEO Poginuo pri padu s motora: Vozio preko 450 km/h!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Warner je bio ljubitelj brzine i hobi mu je bio obaranje rekorda. Htio je dostići brzinu od 482 kilometra na sat, no pao je i poginuo.

Amerikanac Bill Warner, poginuo je pri pokušaju postizanja brzine od 482 kilometra na sat na svom modificiranom Suzukiju. Naime, na avionskoj pisti u američkoj saveznoj državi Maine, 44-godišnji Warner je pokušao dostići željenu brzinu no pri brzini od 458 kilometara na sat izgubio je kontrolu i pao s motora.

>> VIDEO Ovu očevu lekciju kći nikad neće zaboraviti!

Hitno je prevezen u bolnicu, no nakon nešto više od sat vremena borbe za život, preminuo je. Inače, Warner je bio ljubitelj brzine i hobi mu je bio obaranje rekorda.

Prije dvije godine na istom je mjestu vozio čak 500 kilometara na sat te je time postavio svjetski rekord za konvencionalne motocikle. No, ovog puta, nažalost, nije uspio. (Agencija: VLM)

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene