Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Između naselja Biškupci i Krivaj policija je lovila 23-godišnjaka koji je motociklom 'aprilia' jurio 160 kilometara na sat.


Motocikl je bio bez registracijskih oznaka i mladić se oglušio na naredbu policije da se zaustavi. Policajci su ga presretačem nastavili slijediti kroz naselje Krivaj kroz koje je projurio s čak 161 km/h.

Vezani članci Snimka sigurnosne kamere Probudila ih buka usred noći, a onda su vidjeli snimku sigurnosne kamere Slika nije dostupna VIDEO Usred vožnje zamjerio se motociklistima, ovako je sve završilo

>> Na autocesti kod Županje jurio 248 km/h

Mladić se na kraju i zaustavio tako da je skrenuvši završio u obližnjem jarku. 23-godišnjak ne posjeduje vozačku dozvolu niti je kod sebe imao osobnu iskaznicu. Policija ga je uhitila jer je, kako su naveli, 'prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja'.

Protiv 23-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog upravljanja motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, nepropisne brzine izvan naselja i u naselju, zbog nedržanja strane kretanja, nepostupanja po naredbi policijskih službenika te neregistriranog i neosiguranog vozila.