Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vezao suprugu za krevet i otišao na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 57-godišnjaka koji je napao 48-godišnju nevjenčanu suprugu, vezao ju električnim kablom za krevet, zaključao kuću i otišao na posao.

Žena je nakon vezivanja zapomagala, no nitko ju nije čuo. Nakon nekog vremena jednom je rukom uspjela dohvatiti komad drveta s kojim je dogurala mobitel koji se nalazio na stoliću pored kreveta. Nazvala je policiju koja ju je uz pomoć vatrogasaca uspjeli osloboditi, izvijestila je danas policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

Slučaj obiteljskog nasilja i protupravnog oduzimanja slobode dogodio se u srijedu oko 5,30 sati u obiteljskoj kući u naselju Bijenik.

Po policijskom izviješću, nasilnik je prvo probudio suprugu i počeo ju vrijeđati, a potom je fizički nasrnuo na nju te ju stisnuo uz krevet. S obližnjeg stola je uzeo kuhinjski nož i zamahnuo prema njoj, a potom je donio kolut s namotanim električnom kablom. 

Kada ju je fizički svladao kablom joj je omotao noge i jednu ruku te ju vezao za krevet, nakon čega je otišao na posao i zaključao ulazna vrata.

Nasilnik je jučer priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene