Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodni narko lanac

Velika zapljena kokaina: Ispitano šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest osoba ispitano je i pritvoreno u Splitu, zbog sumnje da su povezani s velikom zapljenom, oko 350 kilograma kokaina u Španjolskoj.

Među uhićenima su braća Petar i Ante Čosić, a zbog navodne povezanosti s njima policija je u BiH prije dva dana ispitala i Miljenka Žaju Krojfa koji je pušten.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

>> Šestorka iz Splita uhvaćena u švercu 360 kg kokaina iz Latinske Amerike

Uhićeni su navodno bili povezani s međunarodnim narko lancem, a u slučaj su uključene službe više zemalja. Moguća su i nova uhićenja, stoga policija još uvijek šuti o detaljima. Neslužbeno se doznaje da su neki osumnjičeni u bijegu.

'Hrvatska policija u sklopu jedne šire međunarodne policijske akcije, ali koja je upravo inicirana s naše strane, provodi opsežno kriminalističko istraživanje vezano za krijumčarenje kokaina. Uključene su niz država, od Španjolske, Bosne i Hercegovine, Češke do Nizozemske', izjavio je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

Sumnjiči se da su šestorica povezana s međunarodnim narkolancem i s velikom zapljenom, oko 350 kilograma kokaina dopremljenog iz Latinske Amerike u Španjolsku. Petar Čosić prvi je osumnjičeni.

'Tereti se za takozvano zločinačko udruživanje i za zlouporabu opojne droge dakle preprodaju opojne droge. On je ispitan, određen mu je i pritvor, donesen je nalog za provođenje istrage i to je sve što vam za sada mogu reći', rekao je Čosićev odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene