Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potraga za Filipom Romićem trajala je i u subotu. Na terenu su bili članovi GSS-a, nekoliko DVD-ova, kao i mještani.


Potraga za 20-godišnjim Filipom Romićem traje i dalje, a mladić je nestao 15. travnja s adrese Ulica 96/4 u Korčuli.

Vezani članci Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6 Tragičan kraj: HGSS-ovi ronioci u moru kod Baške Vode pronašli tijelo nestalog muškarca HGSS tragao za tinejdžerom cijelu noć (Foto: HGSS) Velika potraga za tinejdžerom kod Zagreba: HGSS, policija i vatrogasci u šumi ga tražili cijelu noć

U potrazi koja je pokrenuta dan nakon nestanka sudjeluje HGSS, policija, članovi lokalnog DVD-a i mještani. 'Na terenu je 60 ljudi. Od toga je 30-ak pripadnika GSS-a iz Orebića, Dubrovnika, Makarske, Splita i Zagreba. Ostali su članovi DVD-ova Korčula, Orebić i Viganj, te mještani', rekao nam je u subotu Darko Prižmić, pročelnik GSS-ove stanice Orebić.

VIDEO Pogledajte snimku dramatičnog spašavanja unesrećenog alpinista

Pretraženo je područje blizu mladićevog mjesta stanovanja, nakon čega je potraga proširena prema južnoj strani Korčule.

Ako imate informacije o nestalom javite se policiji

Filip je visok 182 centimetara. Ima crnu kosu i kestenjaste oči, ovalno lice, te broj stopala 43. Srednje je tjelesne građe.

U trenutku nestanka bio je odjeven u plavi džemper s crvenim rubom, traperice ili crni dres. Nosio je svijetlo smeđe gležnjače.

Ako imate informacije o nestalom mladiću možete ih dojaviti u najbližu policijsku postaju ili na broj 192, kao i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook