Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENI I STRANI DRŽAVLJANI

Velika akcija policije u zagrebačkom kvartu Srednjaci: "Više je uhićenih, akcija je dugo pripremana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u zagrebačkom kvartu Srednjaci provela veliku akciju, koja je rezultirala uhićenjem više osoba, među kojima su i strani državljani.

Zagrebački kvart Srednjaci danas poslijepodne bio je poprištem velike policijske akcije, u kojoj je navodno sudjelovalo dvadesetak pripadnika policije, među kojima i oni s dugim cijevima.

"Riječ je o redovnom policijskom postupanju. Nema ugroze za građane", kratko su rekli iz policije.

Ovu policijsku akciju komentirao je i ravnatelj policije Nikola Milina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASLUŠANJE MLADIĆA Policija ispituje osumnjičenog za ispaljivanje hica iz zolje na utakmici u Korenici

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila - 1 ZA NAPADAČIMA SE TRAGA Kriminalist za Dnevnik Nove TV o sačekuši u Zagrebu: "Napadači su previše uložili da bi se radilo samo o upozorenju"

"Radi se o realizaciji uhićenja više osoba, ima tu stranih državljana. To je akcija koja je dugo pripremana. Stalno radimo na prevenciji što se tiče djelovanja kriminalnih skupina i u posljednjih nekoliko godina smo procesuirali 150 zločinačkih udruženja povezanih s raznim vrstama kriminaliteta. Vrlo smo prepoznatljivi i u međunarodnim okvirima", kazao je Milina za RTL.

"To radimo u suradnji s policijama u susjedstvu, zemljama EU. To je nešto što smo pripremali, nije se to dogodilo ništa iznenađujuće", kazao je Milina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene