Iz vrtića u zagrebačkom naselju Prečko zbog smrada paljevine pozvali su vatrogasce, no oni nisu utvrdili uzrok. Smrad se u međuvremenu provjetrio, a dežurne službe ujutro će provjeriti instalacije u objektu.

Galerija


U zagrebačkom vrtiću Marles u Jarnovićevoj 23 u naselju Prečko u 15 sati pozvali su vatrogasce zbog mirisa paljevine. Na teren je izašlo osam vatrogasaca JVP-a s dva vozila ali nisu našli nikakav izvor paljevine ili smrada.

Vezani članci Požar u CIOS-u Požar na zagrebačkom odlagalištu: Zapalio se otpad u CIOS-u, na teren izašlo devet vatrogasnih vozila Novo nevrijeme u Zagrebu - 5 Posljedice nevremena: Vatrogasci ispumpavali vodu i uklanjali srušena stabla, Klaićeva opet poplavljena

U međuvremenu se sve provjetrilo, potvrdili su nam vatrogasci.

Ravnateljica vrtića Mirjana Celić nam je kazala kako je sad sve u redu, ali nije pronađen uzrok smrada pa će policija tijekom noći obaviti ophodnju oko vrtića, a ujutro stižu hitne intervencije servisa koji se bavi održavanjem instalacija u tom objektu. ''Zbog sigurnosti imovine odlučila sam da domar ostane u vrtiću cijelu noć, a sutra ćemo pozvati stručne službe koje će provjeriti moguće uzroke neugodnog mirisa'', kazala je Celić. Dodaje da će roditelji u četvrtak djecu moći ostaviti u vrtiću kao i obično, no samo ako domar tijekom noći utvrdi da je sve u redu.