Iz vrtića u zagrebačkom naselju Prečko zbog smrada paljevine pozvali su vatrogasce, no oni nisu utvrdili uzrok. Smrad se u međuvremenu provjetrio, a dežurne službe ujutro će provjeriti instalacije u objektu.

Galerija


U zagrebačkom vrtiću Marles u Jarnovićevoj 23 u naselju Prečko u 15 sati pozvali su vatrogasce zbog mirisa paljevine. Na teren je izašlo osam vatrogasaca JVP-a s dva vozila ali nisu našli nikakav izvor paljevine ili smrada.

Vezani članci Vatrogasci ispumpavaju vodu, ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 2 Iako padaju s nogu od posla, vatrogasci se ne žale: ''Radimo to svake godine i to je dio našeg posla, kao i požari'' Poplavljen podvožnjak u Škorpikovoj (Foto: Matija Habljak/Pixsell) - 12 Intervencija je bilo toliko da ih nisu stigli ni brojiti: Vatrogasci imali pune posla ruke zbog obilne kiše u Zagrebu

U međuvremenu se sve provjetrilo, potvrdili su nam vatrogasci.

Ravnateljica vrtića Mirjana Celić nam je kazala kako je sad sve u redu, ali nije pronađen uzrok smrada pa će policija tijekom noći obaviti ophodnju oko vrtića, a ujutro stižu hitne intervencije servisa koji se bavi održavanjem instalacija u tom objektu. ''Zbog sigurnosti imovine odlučila sam da domar ostane u vrtiću cijelu noć, a sutra ćemo pozvati stručne službe koje će provjeriti moguće uzroke neugodnog mirisa'', kazala je Celić. Dodaje da će roditelji u četvrtak djecu moći ostaviti u vrtiću kao i obično, no samo ako domar tijekom noći utvrdi da je sve u redu.